Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen. Het is hierbij wel van belang in het kader van hygiëne, dat producten (als, snijplanken) die dit risico kunnen lopen alleen ongebruikt geruild kunnen worden. Neem contact met ons op.

Contact:
T | 06 – 2157 6336
E | [email protected]

Het kan voorkomen dat je de bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet wil hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wil je je product retourneren?

Neem dan contact met ons op.

Contact:
T | 06 – 2157 6336
E | [email protected]

Je retourneert je bestelling in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Retourneren is gratis. Je ontvangt hiervoor een ticket/antwoordnummer.

Het product dat je retour wilt sturen, moet binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd worden of bij ons afgeleverd zijn.

We besteden veel zorg en aandacht aan onze producten,  de verpakking en de verzending. Als er toch nog iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of de bestelling is beschadigd, neem dan contact met ons op. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Contact:
T | 06 – 2157 6336
E | [email protected]

Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen.

Retour aanvraag starten?

Wanneer je een aangekocht product wilt retourneren of ruilen, kun je contact opnemen per mail of telefoon, op onderstaande gegevens. Daarnaast kun je snel dit onderstaand formulier voorzien van informatie en versturen. Wij zullen binnen 24 uur jou van antwoordt voorzien.

T | 06 – 2157 6336
E | [email protected]

Ons vestigingsadres:
Boterveen 9
7991 PV Dwingeloo
KVK: 68015097
BTW: NL078761955B01

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld