Teamworkshop snijplank maken

Samen met jouw collega’s prachtige, zelf ontworpen snijplanken maken van mooi hout uit Nederland in één dag? Dat kan bij ons in Zwolle tijdens dit gezellige, unieke ‘teamuitje’: maak je eigen snijplank! Aan het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een eigen, zelf ontworpen en zelf gemaakte snijplank.

Echt iedereen kan meedoen. Ook collega’s met twee linkerhanden of weinig ervaring met het werken met hout of machines. We nemen jullie stap voor stap mee in de geheimen van het maken van een goede snijplank.

De ochtend bestaat uit het kiezen van de houtsoorten, het machineren van het materiaal,  het ontwerpen en samenstellen van het plank en de verlijming. Na een lekkere gezonde lunch gaan we verder met het op maat zaken, het schuren en de afwerking van de snijplank.

Uiteraard kan de workshop worden uitgebreid met extra activiteiten om de teambuilding nog verder in te vullen.

Teamuitje: Maak je eigen snijplank

Gezellige teambuilding

Natuurlijk is het werken met machines serieus werk waar je echt je aandacht bij moet houden. Gelukkig is er ook meer dan tijd genoeg voor gezelligheid en onderling plezier. Je helpt elkaar bij alle stappen in het maken van de snijplanken. Samen aan het werk. Wellicht ook met een extra opdracht zoals bijvoorbeeld om gezamenlijk een teamplank te maken. Of een specifieke teambuildingsactiviteit zoals one-minute-coaching en werken met de kernkwadranten. Veel is mogelijk.

Uniek

Je kunt kiezen uit vele houtsoorten, allemaal hout uit Nederland. Je kiest wat je mooi vindt. Waar je blijde herinneringen aan hebt. Wat bij jouw past volgens de bomenhoroscoop. Een die jouw karakter weergeeft of op een andere manier. Combineer dikkere stukken met dunnere, combineer kleuren en maak zo jouw eigen compositie. Elke snijplank wordt zo uniek. Net zo uniek als jij.

Groepen tot 10 mensen

Onze doelstelling is zorgen dat aan het einde van een intensieve maar zeer gezellige dag daadwerkelijk iedereen naar huis gaat met een zelf ontworpen en zelf gemaakte snijplank. Dat lukt altijd met groepen tot tien mensen groot. Is jouw team groter? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen of en hoe we daar een goede invulling voor samenstellen.

Interesse?

Neem contact met ons op via de email ([email protected]) via de telefoon (06 2157 6336) of vul het het contactformulier in dat je vindt achter de knop ‘NEEM CONTACT OP’.